APLIKASI

lapangan

Babagan kita

Terobosan

  • About Us
  • About Us
  • About Us

PAMBUKA

JIANGSU YUANFANG

Jiangsu yuanfang Power Technology Co., Ltd. kalebu ing Biro Geologi Batubara China Jiangsu Coal Geology.
Ing wiwitan panyiapan, utamane kanggo biro kita Unit eksplorasi ngasilake mata bor, pipa pengeboran lan njaga peralatan eksplorasi.
Ing taun 1998, wiwit ngembangake lan ngasilake piston, sirah silinder lan bagean mesin diesel liyane.

  • -
    Didegaké ing 2007
  • -
    60 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 100 produk
  • -
    Luwih saka 200 yuta

produk

Inovasi

  • Diffuser

    Siaran

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;Perusahaan kasebut duwe 63 personel R&D, kalebu profesional lan teknologi ...

  • DTA Support

    DTA Dhukungan

    DTA Dhukungan: komponen kunci supercharger mesin pembakaran internal sing dikembangake bebarengan dening Dalian Locomotive Research Institute Co., Ltd. lan perusahaan kita.Bahan: wesi tuang wesi tahan panas khusus, bobote 205KG.Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero dadi silang, ...

  • Compressor Piston

    Piston Kompresor Kab

    Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.Pengecoran pasir minangka proses pembentukan logam.Kaping pisanan, cetakan pasir telung dimensi dibentuk, banjur logam molten diwutahake menyang rongga cetakan pasir kanggo solidifikasi.Af...

  • Cooling Jacket

    Jaket pendingin

    L30 / 40 / man jaket banyu pendingin mesin diesel kacepetan medium, bahan gt400-18, bobot unit 250kg.Deteksi cacat sinar X sakabèhé ing ndhuwur kelas 2, lan lumahing mesin ora cacat, nyathet luwih saka 80% pasar sing dipasang ing China.QT400-18, HT300.Mesin diesel laut, kayata MAN, DAIHATSU, lan liya-liyane. Lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2004, OHSAS18001: 2007 kesehatan lan keselamatan kerja ...

  • Supercharger Shell, Pump Shell

    Supercharger Shel...

    Kothak supercharger mesin pembakaran internal: dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.Bahan: wesi tuang khusus tahan panas, bobote 360kg.Prodhuk wis syarat kinerja ketat, lan casting awak lan cast ditempelake test bar kudu syarat ing ngisor iki: kekuatan tensile (σ b): 230-300mpa, atose (HB): 190-220.Struktur internal kompleks, lan ukuran sakabèhé 700 * 700 * 400mm.Iku m...

PAWARTA

Service First