1070 Aluminium Tube

Katrangan singkat:

Parameter produk: diameter njaba pipa aluminium 25mm-80mm, ketebalan tembok 3mm-10mm, toleransi ± 0.1mm;

Kauntungan kompetitif: kualitas stabil, elongasi apik lan kapadhetan jaringan sing kuwat;

Bidang aplikasi: industri unsur exchange panas exchange panas lan boros panas;

Jumlah pesenan minimal: 500 kg;

Siklus produksi: 5 dina kerja;


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

1070 Aluminium Tube digunakake digunakake ing kabeh jinis boros panas, komponen exchange panas.

Parameter produk:pipa aluminium diameter njaba 25mm-80mm, kekandelan tembok 3mm-10mm, toleransi ± 0.1mm;

Keuntungan kompetitif:kualitas stabil, elongation apik lan Kapadhetan tissue kuwat;

Bidang aplikasi:industri unsur exchange panas saka exchange panas lan boros panas;

Jumlah pesenan minimal:500 kg;

Siklus produksi:5 dina kerja;

Metode Packing:packing strip kayu domestik, kothak kayu manca utawa packing pigura wesi (ora kalebu rega unit);

Mode transportasi:mobil utawa transportasi segara;

Metode penyelesaian:transfer telegraphic, 30% simpenan, mbayar sadurunge pangiriman;

Layanan sawise sales:nyedhiyakake dhukungan teknis

Fitur Utama

Kaping pisanan, isi aluminium dhuwur bisa tekan 99,7%.

Kapindho, transfer panas, konduktivitas termal apik.

Katelu, dibandhingake karo bahan tembaga, regane terjangkau.

Kontrol kualitas

1. Apa peralatan testing perusahaan sampeyan duwe?

Telung koordinat, panguji kekerasan, spektrometer, penganalisis karbon lan belerang, peralatan pengujian non-destruktif (detektor cacat ultrasonik, detektor cacat partikel magnetik perak), pangukuran suhu mesin uji universal hidrolik komputer, mikroskop metalografi, pengukur ketebalan ultrasonik, Instrumen pangukuran ketebalan lapisan, instrumen kasar,

2. Apa proses kualitas perusahaan sampeyan?

Tahap riset lan pangembangan produk anyar wiwit ngrumusake rencana kontrol kualitas produk, ngrumusake garis pengawasan produk, lan kontrol proses kualitas ing situs (eksekusi dokumen telung tingkat).Ana cathetan inspeksi sing mlebu, inspeksi materi sing mlebu, inspeksi proses lan inspeksi diri karyawan.Inspektur kudu nindakake inspeksi pisanan, inspeksi proses, lan inspeksi umum.

3. Apa masalah kualitas sing wis dialami perusahaan sadurunge?Carane nambah lan ngatasi masalah iki?

Perusahaan nggunakake metode siklus PDCA kanggo nindakake panemuan masalah kualitas, perbaikan, lan promosi.Ing proses produksi prodhuk, bakal ana kemungkinan cilik cacat casting lan masalah Rampung lumahing.Perusahaan bakal nindakake kegiatan klompok QC kanggo nambah liwat langkah-langkah korektif lan nyegah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita