Hub Traktor Pertanian Kab

Katrangan singkat:

Traktor pertanian minangka tenaga utama pertanian.Dheweke kudu kerja kanthi intensif nganti suwe ing kahanan dalan sing ala lan nyopir bolak-balik ing macem-macem papan.

Bengkel kasebut adoh saka lokasi operasi.Mulane, iku perlu kanggo drive cepet lan gampang kanggo nguripake.Hub traktor kudu menehi perhatian marang safety, kasedhiyan lan resistensi nyandhang.

Produk hub roda perusahaan digawe saka baja roda khusus kanthi kualitas produk sing stabil.proses produksi rim perusahaan unik lan wis.dhewe dikembangaké lan diprodhuksi rim siji-wektu mesin rolling mbentuk, mesin welding CNC lan peralatan produksi ring baja khusus liyane luwih saka 50 sets, lan wis loro fungsi elektroforesis lan wêdakakêna uyuh baris produksi nutupi ring baja.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

0210910151221
20210910151216
0210910151236

Pambuka produk

Traktor pertanian minangka tenaga utama pertanian.Dheweke kudu kerja kanthi intensif nganti suwe ing kahanan dalan sing ala lan nyopir bolak-balik ing macem-macem papan.Bengkel kasebut adoh saka lokasi operasi.Mulane, iku perlu kanggo drive cepet lan gampang kanggo nguripake.Hub traktor kudu menehi perhatian marang safety, kasedhiyan lan resistensi nyandhang.

Produk hub roda perusahaan digawe saka baja roda khusus kanthi kualitas produk sing stabil.proses produksi rim perusahaan unik lan wis sElf dikembangake lan diprodhuksi rim siji-wektu mesin rolling mbentuk, mesin welding CNC lan peralatan produksi ring baja khusus liyane luwih saka 50 set, lan duwe rong fungsi elektroforesis lan uyuh bubuk.baja ring coating lini produksi.

hub6
hub7

Deskripsi Produk

hub8
hub10
hub9
hub11

Parameter teknis

hub13
hub12

kekiatan banget
Kekandelan spoke bisa tekan 16cm

Kapasitas beban dhuwur
Desain struktur ilmiah

resistance karat apik
Proteksi lapisan multi-lapisan

Kualitas lan kaendahan
Baja roda khusus, jalur produksi otomatis

RimDdiameter

Model

Ban sing cocog

Mesopore (mm)

Lingkaran Distribusi (mm)

Jumlah Lubang Screw

Diameter Lubang Bolt (mm)

Mode Sambungan

Offset Jarak (mm)

15

4.00E

5.50-15

Φ110

Φ140

5

15

welding

25

16

4.00E

5.50-16

Φ100

Φ140

5

15

welding

25

4.50E

6.00-16

Φ112

Φ161

5/6

15

10/25

5.00E

6.50-16

Φ112

Φ161

6

15/20

20/40

20

5.5.F

7.50-20

Φ141

Φ180

6

20

Welding

bolt

10/20

W7

8.3-20

Φ112

Φ152

6

15/20

17/31

24

W7

8.3-24

Φ102/152

Φ203

8

19

Welding

 

bolt

55/87

W10

11.2-24

Φ120/152

Φ165

6

18

18/46

W11

12.4-24

Φ120/152

Φ165

8

19

44/60

W12

13.6-24

Φ120/152

Φ203

8

19

50

W13

14.9-24

Φ152

Φ203

8

19

70

RimDdiameter

Model

Ban sing cocog

Mesopore (mm)

Lingkaran Distribusi (mm)

Jumlah bolongan meneng

Diameter Lubang Bolt (mm)

Mode Sambungan

Offset Jarak (mm)

26

W10

11.2-26

Φ152

Φ203

8

19

Bolt

60

W11

12.4-26

Φ221

Φ275

8

24

74

W13

14.9-26

Φ280

Φ335

10

23

Dhukungan sing dilas bolt

32/90

28

W10

11.2-28

Φ152

Φ203

8

19

Bolt

30

W11

12.4-28

Φ152

Φ203

8

19

50

W12

13.6-28

Φ152

Φ203

8

19

10/30

W13

14.9-28

Φ152

Φ203

8

19

30/50

30

W12

13.6-30

Φ152

Φ203

8

21

Bolt

20/30

32

W10

11.2-32

Φ152

Φ203

8

19

Bolt

50/100

34

W15L

16.9-34

Φ152

Φ203

8

21

Bolt

45

38

 

W10

11.2-38

Φ152

Φ203

8

21

Dhukungan sing dilas bolt

100

W11

12.4-38

Φ221

Φ275

8

21

70/168

W15L

16.9-38

Φ281

Φ335

10

24

55/85/168

Layanan Sawise-Sale

Perusahaan iki dilengkapi karo tim layanan sawise-sales profesional kanggo nambah saka layanan sawise-sales prasaja kanggo panuntun dhumateng pra-sales, lan instill konsep layanan menyang ati saben pegawe;Kerjasama strategis karo manufaktur sing ndhukung kanggo entuk enggo bareng informasi, owah-owahan pas wektune lan nganyarke produk, lan nambah daya saing produk lan mesin pertanian ing industri sing padha;Layanan sawise-sales produk, R&D produk, efisiensi produksi lan kualitas produk wis diakoni sacara wiyar dening manufaktur mesin utama.Pemasok koperasi kalebu Dongfeng Agricultural Machinery Co., Ltd.Gelar kehormatan "pemasok unggul" lan "pemasok sing apik banget" mesin pertanian lan pabrik tuan rumah liyane.

ho

Pimpinan perusahaan, minangka wakil saka pemasok Dongfeng sing apik, ngomong ing panggung

Tandha Safety

Perhatian khusus kudu dibayar nalika ngoperasikake roda, utamane ing proses panggunaan, instalasi, disassembly lan pangopènan sing aman.Pangguna kudu operate miturut syarat tartamtu saka industri beda, peraturan lan norma nasional lan internasional.

Sadurunge operasi, kasebut kanthi teliti, mriksa gembong kanggo karusakan ing ngisor iki:
1. rim retak
2. wangun lumahing kontak ngandika asimetris
3. deformasi bolongan bolt utawa support amarga karusakan lan erosi gedhe banget
4. karat banget utawa nyandhang
5. rim sawetara wheel wis rusak
Ing cilik saka kahanan ing ndhuwur, iku pareng nggunakake gembong lan komponen.Bagian sing rusak kudu diganti ing wektu.

Nalika ngrakit setir, mesthekake yen kabeh lumahing resik lan bebas saka teyeng lan endhepan.Aja galau komponen saka specifications beda, digunakake ora seimbang torsi, retak lumahing, bolongan bolt lan kancing bakal rusak.
Nalika assembling utawa mbongkar gembong, personel profesional kudu operate ing peralatan profesional.Penting banget kanggo milih gembong sing cocog lan ban sing cocog miturut peraturan nasional sing cocog lan syarat pabrikan.Pencocokan sing salah bisa nyebabake karusakan utawa karusakan ing roda lan ban.Nalika njabut setir saka kendaraan, ban kudu rampung kempis.
Aja ngadeg ing ngarepe sawetara ban nalika perakitan.Bagean sing rusak bisa muncul lan cilaka wong.
Didandani gembong dilarang, utamané gandheng bagean, bolongan bolt, bolongan tengah lan ndhukung didandani.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk