Agricultural Wheel
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Roda Pertanian

  • Agricultural Tractor Hub

    Hub Traktor Pertanian Kab

    Traktor pertanian minangka tenaga utama pertanian.Dheweke kudu kerja kanthi intensif nganti suwe ing kahanan dalan sing ala lan nyopir bolak-balik ing macem-macem papan.

    Bengkel kasebut adoh saka lokasi operasi.Mulane, iku perlu kanggo drive cepet lan gampang kanggo nguripake.Hub traktor kudu menehi perhatian marang safety, kasedhiyan lan resistensi nyandhang.

    Produk hub roda perusahaan digawe saka baja roda khusus kanthi kualitas produk sing stabil.proses produksi rim perusahaan unik lan wis.dhewe dikembangaké lan diprodhuksi rim siji-wektu mesin rolling mbentuk, mesin welding CNC lan peralatan produksi ring baja khusus liyane luwih saka 50 sets, lan wis loro fungsi elektroforesis lan wêdakakêna uyuh baris produksi nutupi ring baja.