Aluminium Profile
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Profil Aluminium Kab

  • Large Heat Exchanger

    Gedhe Heat Exchanger

    Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

    Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

    Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

    Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

  • Large Metal Finned Tube Machine

    Gedhe Metal Finned Tube Machine

    Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

    Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

    Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

    Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

  • 1070 Aluminum Tube

    1070 Aluminium Tube

    Parameter produk: diameter njaba pipa aluminium 25mm-80mm, ketebalan tembok 3mm-10mm, toleransi ± 0.1mm;

    Kauntungan kompetitif: kualitas stabil, elongasi apik lan kapadhetan jaringan sing kuwat;

    Bidang aplikasi: industri unsur exchange panas exchange panas lan boros panas;

    Jumlah pesenan minimal: 500 kg;

    Siklus produksi: 5 dina kerja;