Perusahaan

JIANGSU YUANFANG POWER TECHNOLOGY CO., LTD

About Us

Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. kalebu ing Biro Geologi Batubara China Jiangsu Coal Geology.

Ing wiwitan panyiapan, utamane kanggo biro kita Unit eksplorasi ngasilake mata bor, pipa pengeboran lan njaga peralatan eksplorasi.Ing taun 1998, wiwit ngembangake lan ngasilake piston, sirah silinder lan bagean mesin diesel liyane.Miturut iku dumadi saka papat cabang.Iku perusahaan teknologi dhuwur ing provinsi Jiangsu, kanthi 5 produk teknologi tinggi.

Jiangsu YuanFang Power Technology Co., Ltd. minangka perusahaan berteknologi tinggi ing bawahan Jiangsu Coal Geology Bureau administrasi Geologi Batubara China.Ing November 2017, iki kadhaptar minangka "Changzhou daya dhuwur piston lan bagean mesin diesel pusat riset teknologi";Lulus sertifikasi integrasi industrialisasi lan industrialisasi ing November 2018;Tanggal 11 Desember 2020, iki dianugerahi siji-sijine "Pusat Penelitian Teknologi Teknik Jiangsu" ing Distrik Tianning, Kota Changzhou.Produk perusahaan kalebu manufaktur bagean mesin diesel, hub mesin tetanèn, tabung sirip penukar panas lan pangembangan materi brazing, produksi lan dodolan.

Perusahaan attaches wigati kanggo produk R & D lan investasi teknologi, wis piston kuwat R & kemampuan, wis sugih pengalaman Manufaktur piston, lan wis riset ing-ambane ing bahan lan pangolahan piston engine diesel kacepetan medium.Iku salah siji saka manufaktur wiwitan ing China kanggo berkembang lan gawé mesin diesel kacepetan medium piston wesi ductile tembok lancip, lan wis teknologi luwih maju ing lapangan iki.

Perusahaan wis kuwat R & D, desain lan kapasitas Manufaktur saka peralatan lengkap, lan wis sukses ngembangaken tungku quenching cepet, mesin suhu jamur gas, mesin ingkang ndamel benter audio induksi elektromagnetik, peralatan perawatan limbah, pipe panas kurang-suhu piranti Recovery panas sampah, sampling lemah. rig pengeboran lsp.

Area Perusahaan (MU)
Total Aset (yuta yuan)
Tenaga Teknik dan Teknik
Nilai Output Tahunan (yuta yuan)
Karyawan

Riwayat Perusahaan

1952 Madegake perusahaan Jiangsu Coalfield Geological Exploration Machinery Factory

1992 Ganti jeneng: Jiangsu Coalfield Geological Machinery Factory

2000Jeneng: Jiangsu Coalfield Geological Machinery Factory

2001Jeneng: Jiangsu Coal Geological Machinery Development Center

2007 Jiangsu Coal Geological Machinery Development Center Pembentukan kontribusi ibukutha Changzhou Yuanfang piston Manufaktur Co., Ltd.

2015 Ganti jeneng: Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. (Pusat Pengembangan Mesin Geologi Batubara Jiangsu)

Sasaran Pangembangan Masa Depan Perusahaan lan Sasaran Listing

Perusahaan kasebut bakal mbangun paling ora 6 jalur produksi mesin khusus ing mangsa ngarep.Baris produksi casting otomatis, baris produksi hub wheel gedhe otomatis, larut banyu Paint nutupi baris produksi, gedhe-ukuran aluminium pipe profil baris produksi, baris produksi brazing otomatis kanthi otomatis lan peralatan perlindungan lingkungan baris produksi Déwan.Usaha kanggo duwe loro baris produksi ing mburi 14th rencana limang taun kanggo nggayuh tingkat anjog domestik, supaya minangka kanggo cultivate perusahaan kadhaptar karo produk competitive pasar.

Sertifikat

Perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol kualitas produk lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001:2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001:2004, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001:2007 lan sertifikasi China Classification Society (CCS).Uga wis lulus sertifikasi produksi lisensi L23 / 30-4 piston mesin diesel saka perusahaan BW.Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi pabrik BV Classification Society of France, sertifikasi CCS saka China Classification Society lan sertifikasi pabrik saber Arab Saudi.

qeo4
qeo6
qeo2

Sertifikat Pihak Ketiga

ISO 9001:2015 / ISO14001:2015 / OHSAS18001:2007

zs1
zs2
zs3

Sertifikat Pihak Ketiga

Masyarakat Klasifikasi China/masyarakat klasifikasi BV Prancis/Pengenalan pemasok MAN Jerman

High-tech products5
etrc2
about

Pusat riset perusahaan teknologi tinggi / Teknik

zl1

Ing Oktober 2016, dheweke entuk sertifikat perusahaan teknologi tinggi Jiangsu.

Ing November 2017, perusahaan iki resmi disetujoni dening Changzhou ilmu lan Biro Teknologi lan kadhaptar minangka Changzhou "daya dhuwur piston lan bagean engine diesel pusat riset teknologi engineering".Tanggal 11 Desember 2020, perusahaan kasebut resmi dianugerahi minangka siji-sijine "Pusat Penelitian Teknologi Teknik Jiangsu" ing Distrik Tianning, Kutha Changzhou.
Ing taun 2019, perusahaan kasebut ngliwati evaluasi kualifikasi perusahaan "bintang telu" awan bintang saka Biro industri lan teknologi informasi Changzhou, lan dianugerahi unit awan "bintang telu" dening Changzhou City.Wis dadi salah sawijining unit "ewu perusahaan ing awan" pisanan ing Changzhou.
Saka 2016 nganti 2020, perusahaan kasebut dianugerahi gelar kehormatan unit maju inovasi ilmiah lan teknologi, penghargaan khusus inovasi ilmiah lan teknologi, penghargaan tim inovasi ilmiah lan teknologi lan liya-liyane.
Ing pungkasan Juni 2021, perusahaan duwe 45 paten sing sah, kalebu 2 paten penemuan, 1 paten penampilan lan 42 paten jinis anyar.Kajaba iku, ana 6 paten model sarana lan paten penemuan sing ditinjau, kalebu 2 paten model sarana lan 4 paten penemuan.Paten kasebut kalebu produk seri aksesoris mesin diesel, produk aluminium, produk mesin pertanian, bahan las lan produk seri piranti pemulihan panas sampah.Antarane wong-wong mau, 14 paten wis Applied kanggo 30m pangayoman lingkungan sampling pengeboran rig, kalebu 4 pepanggihan, 9 aplikasi anyar lan 1 katon paten.

Paten Model Utilitas

ruanjian

Sistem manajemen OA / piranti lunak manajemen ERP / piranti lunak manajemen PLM

about
zigezheng
about2

Njupuk timbal ing maringaken loro tabung fusi evaluasi sistem Manajemen.

Ringkesan produk

trademark

Spesialisasi ing pangembangan, produksi lan dodolan bahan brazing, bisa ngasilake luwih saka 80 jinis produk solder kayata solder adhedhasar tembaga, solder salaka lan solder aluminium, kalebu seng tembaga perak, seng tembaga perak, seng indium tembaga perak, salaka. tembaga seng kadmium, tembaga seng, tembaga fosfor, tembaga fosfor perak, aluminium silikon tembaga, seng aluminium, seng kadmium lan seri liyane.Wangun produk yaiku: Strip bunder, Strip flat, Strip kothak, dering, sheet, granular, tubular, lan liya-liyane. Uga bisa ngembangake lan ngasilake varietas khusus lan spesifikasi bahan brazing miturut syarat pelanggan, lan menehi konsultasi teknis, panuntun dhumateng brazing. lan layanan liyane.Merek dagang kadhaptar produk kasebut yaiku merek "Xinhaihua".

Produk kasebut wis diuji dening panguwasa nasional sajrone pirang-pirang taun lan cocog karo standar nasional.Solder perlindungan lingkungan wis diuji dening SGS (standar umum Swiss) utawa CTI (testing China) lan nyukupi syarat arahan perlindungan lingkungan EU.Saiki wis luwih saka 30 set produksi majeng lan peralatan testing, lan kapasitas produksi ana 360 ton kabeh jinis tembaga salaka solder saben taun.Pasar produk nyakup kabeh provinsi lan kutha ing China lan wis diekspor menyang Hong Kong, Taiwan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Serikat lan negara lan wilayah liyane.

Produk kasebut akeh digunakake ing welding logam non-ferrous utawa logam ferrous lan logam sing ora padha ing kulkas lan AC, kulkas, mesin pembeku, kompresor kulkas, peralatan listrik voltase dhuwur, trafo, motor gedhe, peralatan medis, kaca tingal, mesin. manufaktur, manufaktur alat pemotong, aerospace, industri militer lan industri liyane.

cp6
cp5

Piston, jaket banyu, sirah silinder, omah supercharger
HT200 - HT350, QT400 - QT900
Bagian kunci utama mesin diesel, struktur kompleks.Tinimbang impor, digunakake digunakake ing Sepur, kapal, daya, militer, industri nuklir lan lapangan liyane.

Hub roda mesin pertanian
16 ing.- 38 inchi
Isine kabeh model mesin tetanèn dongfeng lan hub mesin tetanèn.

cp4
cp3

tabung aluminium, tabung sirip, rolling mill
Tabung aluminium murni, kanthi boros panas sing apik.Utamane digunakake ing pemanasan listrik, industri kimia, energi, perlindungan lingkungan lan lapangan liyane.

Brazing rod, kawat lan ring
Solder basa tembaga, solder perak, solder aluminium lan kategori liyane luwih saka 80 jinis solder.Produk sing akeh digunakake ing kulkas, kulkas, freezer, kompresor kulkas, peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo,Logam non-ferrous utawa logam ireng lan logam sing ora padha ing industri mesin, motor gedhe, peralatan medis, kaca tingal, manufaktur mesin, manufaktur alat pemotong, aerospace, industri militer lan liya-liyaneWelding.

cp1
cp2

Zjp-30 rig sampling lemah ramah lingkungan
diameteripun bolongan maksimum: φ108mm
ambane pengeboran maksimum: 30m
ambane slewing maksimum: 150m
Frekuensi impact: 2000rpm

Panganggone:
Penyelidikan lokasi polusi lingkungan
Pemantauan lingkungan kanthi apik
Eksplorasi ruang bawah tanah sing cethek kutha
Survey teknik

Peralatan Perusahaan

Perusahaan duwe baris produksi casting piston profesional, lini produksi cincin baja, jalur produksi profil pipa aluminium lan jalur produksi bahan brazing.Peralatan skala gedhe ing jalur produksi kalebu blanking laser, hidrolik 2000 ton, pusat mesin, mesin CNC vertikal lan mesin CNC horisontal.Nduwe macem-macem analisa spektrum, detektor cacat nondestructive, telung detektor koordinat lan peralatan uji coba liyane.

Ing pungkasan taun 2020, perusahaan kasebut duwe 620 peralatan gedhe lan cilik ing dhaptar, kanthi rega asli 40,49 yuta lan regane net 13,54 yuta.Kanggo nggedhekake jalur produksi, 13 yuta yuan peralatan anyar bakal ditambahake ing separo pisanan 2021.

Pengecoran kalebu area 5000m2 lan nganggo proses wedhi hardening resin furan, sing bisa nyukupi syarat proses macem-macem wesi wesi abu-abu, wesi nodular, wesi wesi wesi khusus lan casting liyane.Kapasitas pengecoran sing dirancang saka bengkel kasebut yaiku 5000t / taun, dilengkapi karo set lengkap peralatan produksi canggih, sing bisa mujudake operasi mekanis lan otomatis kabeh proses cetakan, leleh, tuang, produksi lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kanggo nyukupi kabijakan lan peraturan domestik saiki lan mbesuk sing ana gandhengane karo keamanan, perlindungan lingkungan lan informasi.Saliyane konfigurasi standar dhuwur saka modeling, peleburan lan peralatan liyane, kabeh proses pemurnian ambu ora enak daya dhuwur lan sistem bledug lan saluran akses data produksi ditambahake kanggo èfèktif ngindhari faktor risiko sing bisa mengaruhi stabilitas prilaku produksi.

Perusahaan ngembangake lan ngasilake diameter silinder Φ 160 nganti Φ 400 lan puluhan piston mesin diesel kacepetan medium.Wangun struktur utama yaiku piston wesi ulet berdinding tipis, piston wesi paduan, piston komposit rok aluminium mahkota baja lan piston komposit rok wesi mahkota baja.Produk kasebut cocog karo sawetara produsen mesin diesel sing misuwur ing omah lan ing luar negeri (Mogul Federal, daya CSSC, mesin berat Weichai, grup CRRC) lan diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, India lan negara lan wilayah liyane.Ing wektu sing padha, perusahaan uga ngembangake lan ngasilake macem-macem kepala silinder mesin diesel kacepetan medium, jaket banyu pendinginan, cincin baja mesin pertanian, cincin baja excavator lan produk lan aksesoris liyane.Ana rong jinis produk manufaktur roda: cincin baja Mesin Pertanian lan cincin baja mesin konstruksi.Spesifikasi pangembangan ring baja mesin pertanian yaiku saka 12 inci nganti 32 inci, lan cincin baja mesin konstruksi duwe seri produk kayata 13, 20, 22, 25 lan 30 ton.Ing wektu sing padha, perusahaan duwe output taunan 5000 ton saka macem-macem jinis tabung aluminium lan produk profil saka specifications beda, 200 sets saka sheet metal mesin rolling pipe lan produk mechanical liyane, lan 300000 alat nglereni.Pelanggane ana ing saindenging Amerika Serikat, Iran, India lan kabeh negara, tekstil, percetakan lan pewarnaan, minyak bumi, industri kimia, tambang batu bara, tenaga listrik lan industri liyane.Produk sing dikembangake lan diprodhuksi nutupi kabeh rantai industri saka tabung aluminium lan ekstrusi profil nganti produksi pabrik tabung sirip logam, pemotong pabrik rolling, mesin pembersih tabung sirip, penarik tabung sirip, tabung sirip tunggal lan bimetal, tabung corrugated, tabung Utas, tabung spiral, radiator pipa panas lan radiator tabung corrugated.

shebei4

Loro tungku listrik 1T

shebei2

Pabrik pengolahan pasir

shebei1

Garis tuang

shebei3

1 5T wedhi mixer

2 1.5T wedhi mixer

Kaluwihan Kita

_DSC0631
_DSC0632
Nondestructive testing
_DSC0628
_DSC0624

Laboratorium:Loro mikroskop metalografik, 1 CS analyzer, 1 mesin uji tarik universal, 1 spektrometer, 1 detektor cacat partikel magnetik neon.

jgx1

Piston mesin line

jgx2

Garis pangolahan omah Turbocharger

Klien kita

hz1
hz2
hz3