Piston Kompresor Kab

Katrangan singkat:

Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

Compressor
Compressor piston-1

Deskripsi Produk

Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.

Proses Casting

Pengecoran pasir minangka proses pembentukan logam.Kaping pisanan, cetakan pasir telung dimensi dibentuk, banjur logam molten diwutahake menyang rongga cetakan pasir kanggo solidifikasi.Sawise bagean logam digawe adhem lan dibentuk, copot cangkang pasir.Sawetara casting wedhi perlu post processing sawise casting.Pengecoran pasir bisa ngasilake kabeh jinis bahan logam, kalebu wesi, baja paduan khusus lan liya-liyane.Pengecoran pasir minangka teknologi sing ekonomis lan efisien, sing bisa adaptasi kanthi fleksibel kanggo syarat ukuran lan desain struktural.Pengecoran pasir biasane mbutuhake pangolahan sekunder kanggo nambah akurasi produk.

Bahan

QT700-2, HT300.

Skenario Aplikasi

Mesin diesel laut, kayata MAN, DAIHATSU, YANMAR, lsp. Nglatih mesin pembakaran internal, kayata GE, EMD, CRRC, lsp.

R&D lan Desain

1. Sapa personel ing departemen R&D perusahaan sampeyan?Apa kualifikasi kerjane?

Perusahaan iki nduweni 63 personel R&D, kalebu personel profesional lan teknis ing casting, welding, bahan, mesin, kontrol listrik, hidrolika, lan liya-liyane. Ana luwih saka 10 personel R&D inti, kabeh duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing produk mekanik. desain lan manufaktur mekanik.

2. Konten karya riset lan pangembangan perusahaan?

(1) Pelanggan nyedhiyakake gambar spare parts-prosès casting desain-desain cetakan-manufaktur cetakan-sampel uji coba produksi-mesin

(2) Desain solusi proyek kanggo pelanggan-peralatan desain-manufaktur-assembly-sample

3. Sepira kerepe produk perusahaan sampeyan nganyari?

2-5 taun

4. Apa bahan utama produk sampeyan?

Bahan casting kalebu HT200, HT350, QT400-15, QT800-2, lan bahan welding utama adhedhasar tembaga lan perak;materi utama hub wheel Q345B baja;bahan utama pipa aluminium yaiku 1070.

5. Apa perusahaan sampeyan bisa mbedakake produk sampeyan dhewe?

Produk kasebut duwe logo YuanFang

6. Apa rencana sampeyan kanggo ngluncurake produk anyar?

Produk kita dipanggonke ing casting lan pangolahan bagean mesin diesel, mesin konstruksi, mesin pertanian lan bagean liyane, uga produksi peralatan perlindungan lingkungan sing disesuaikan.Produk anyar bisa dikembangake miturut kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita