Jaket pendingin

Katrangan singkat:

L30 / 40 / man jaket banyu pendingin mesin diesel kacepetan medium, bahan gt400-18, bobot unit 250kg

Deteksi cacat sinar X sakabèhé ing ndhuwur kelas 2, lan lumahing mesin ora cacat, nyathet luwih saka 80% pasar sing dipasang ing China.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

Cooling Jacket-1
Cooling Jacket-2

introduksi produk

L30 / 40 / man jaket banyu pendingin mesin diesel kacepetan medium, bahan gt400-18, bobot unit 250kg.

Deteksi cacat sinar X sakabèhé ing ndhuwur kelas 2, lan lumahing mesin ora cacat, nyathet luwih saka 80% pasar sing dipasang ing China.

Bahan

QT400-18, HT300.

Skenario Aplikasi

Mesin diesel laut, kayata MAN, DAIHATSU, lsp.

Sertifikat kita

Lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2004, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001: 2007 lan sertifikasi China Classification Society (CCS).Lan lulus sertifikasi produksi lisensi MAN BW perusahaan L23/30-4 stroke mesin diesel piston.Lulus sertifikasi integrasi sistem manajemen industrialisasi lan industrialisasi.

Keuntungan Produksi

1. Suwene iku nggunakake normal cetakan Panjenengan?Kepiye carane njaga saben dina?Apa kapasitas produksi saben set cetakan?

Miturut macem-macem produk, wektu nggunakake jamur umume 3-8 taun.Pangopènan saben dina ditindakake miturut syarat pangopènan cetakan.Bagian sing rawan dicenthang saben wektu, lan bagean cetakan sing ora cocog diganti kanthi wektu.Kapasitas produksi saben cetakan yaiku 10,000-200,000.

2. Apa proses produksi perusahaan sampeyan?

Pesenan nyurung produksi, bahan dikirim metu, produksi ditindakake, kabeh proses dikontrol kualitas, gudang, lan dikirim.

3. Suwene wektu timbal produk normal perusahaan sampeyan?

Rencana kanggo ngeculake saka 1 dina nganti 3 sasi

4. Apa perusahaan sampeyan duwe jumlah pesenan minimal kanggo produk sampeyan?Yen mangkono, apa jumlah pesenan minimal?

Ana jumlah pesenan minimal, lan minimal siji wadhah.

5. Apa total kapasitas produksi perusahaan sampeyan?

1000000000.

6. Sepira gedhene perusahaan sampeyan?Apa nilai output taunan?

100 hektar tanduran tanah produksi, 150 yuta yuan ing aset tetep, dodolan taunan 200 yuta yuan, meh 300 karyawan, lan luwih saka 60 personel teknik lan teknis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita