Copper Based Solder
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Solder adhedhasar tembaga

  • Copper-Based Brazing Material

    Tembaga-Based Brazing Material

    Jeneng produk: solder dasar tembaga.

    Wangun: wangun dering multi-lapisan, wangun dering siji-lapisan, wangun strip flat, solder timah fosfor tembaga, lan ukuran sing selaras miturut urutan.

    Bahan: tembaga wesi fosfor, tembaga elektrolitik;Paduan fosfor tembaga, tembaga elektrolitik, timah lan perak (2-15)%.

    Isi komponen: kandungan fosfor tembaga (6,9-7,2)%, tembaga elektrolitik (92,8-93,1)%;Perak (2-15).