Cincin Las Tembaga Fosfor Perak

Katrangan singkat:

Ring welding tembaga fosfor / 2% ring welding perak / 5% ring welding perak (American Standard Bcup-2 / Bcup-6 / Bcup-7).


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

cpswr (4)
cpswr (5)

Deskripsi Produk

Cincin las tembaga fosfor / cincin las perak 2% / cincin las perak 5% (Standar Amerika Bcup-2 / Bcup-6 / Bcup-7)

Kang digunakake digunakake ing air conditioning lan industri kulkasan, brazing tembaga lan alloy tembaga.

Spesifikasi:1.6 * 6.9 / 1.3 * 4.9 / 1.6 * 9.4, bunder siji lan pirang-pirang bunder bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

Bisnis Perusahaan

Perusahaan kasebut duwe omzet 200 yuta taun kepungkur, kanthi kira-kira 90% saka dodolan domestik, lan target dodolan 200 yuta taun iki.Target dodolan tetep taun sadurunge amarga relokasi.

Pasar lan Brand

1. Wong lan pasar apa sing cocog karo produk sampeyan?
Produsen mesin diesel kapal, pabrik lokomotif diesel, pabrik pendingin lan pertukaran panas, tambang batu bara, pabrik kimia lan energi.

2. Kepiye pelanggan perusahaan sampeyan nemokake perusahaan sampeyan?
Liwat introduksi pelanggan, situs web, pameran industri.

3. Apa perusahaan sampeyan duwe merek dhewe?
merek adoh, merek dagang kadhaptar: "Xinhaihua", "YUANFANG", etc.

4. Negara lan wilayah ngendi produk sampeyan diekspor?
Amerika Serikat, India, Mesir, Arab Saudi

5. Apa produk perusahaan duwe kaluwihan biaya-efektif, lan apa sing spesifik?
Pengesahan perusahaan negara, kauntungan teknis, kualitas produk stabil, wektu pangiriman dijamin.

6. Apa pesaing domestik lan manca produk perusahaan sampeyan?Dibandhingake karo wong-wong mau, apa kaluwihan lan kekurangan perusahaan sampeyan?
CRRC Parts Co., Ltd., kaluwihan: kualitas produk stabil, wektu pangiriman dijamin.

7. Wilayah endi sing umume sampeyan tindakake ing pasar?
Nasional, Amerika Utara, India, Timur Tengah.

8. Apa saluran pangembangan pelanggan kanggo perusahaan sampeyan?
Rujukan pelanggan, pengembangan salesman, promosi jaringan.

9. Apa sampeyan duwe merek dhewe?
kadohan

10. Apa perusahaan sampeyan melu pameran?Apa sing spesifik?
Melu pameran domestik lan ora tau melu pameran manca.

11. Apa sing sampeyan tindakake ing pangembangan lan manajemen dealer?
Ora ana bakul.Model penjualan langsung utamane dikembangake lan dikelola dening pelanggan gedhe.

merek dagang kadhaptar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita