Siaran

Katrangan singkat:

Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

Diffuser

Pambuka produk

Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

Tim Kita

Perusahaan iki duwe 63 personel R&D, kalebu personel profesional lan teknis ing casting, welding, bahan, mesin, kontrol listrik, lan hidrolika.Ana luwih saka 10 personel R&D inti, kabeh duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing desain produk mekanik lan manufaktur mekanik.

Kaluwihan produk

1. Sertifikasi kita

Lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2004, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001: 2007 lan sertifikasi China Classification Society (CCS).Lan lulus sertifikasi produksi lisensi MAN BW perusahaan L23/30-4 stroke mesin diesel piston.Lulus sertifikasi integrasi sistem manajemen industrialisasi lan industrialisasi.

2. Pengujian lingkungan

Lulus polusi udara, banyu sampah, sampah padat, swara lan tes indikator liyane, pabrik ngetrapake konsep ekonomi bunder lan prinsip produksi sing resik.

3. Paten lan kekayaan intelektual

Ana 46 paten sing ana gandhengane karo riset lan pangembangan peralatan perlindungan lingkungan ijo lan proses manufaktur piston, supercharger, roda lan produk liyane.Ing taun 2021, dheweke gabung karo Rencana Promosi Strategi Kekayaan Intelektual Changzhou lan mlebu kontrak proyek.

4. Pelanggan kita

Lulus verifikasi pabrik CRRC, MAN BW, American GE, Weichai, CSSC lan pelanggan liyane.

Bahan Produk

Bahan casting kalebu HT200, HT350, QT400-15, QT800-2, lan bahan welding utama adhedhasar tembaga lan perak;materi utama hub wheel Q345B baja;bahan utama pipa aluminium yaiku 1070.

Koperasi Supplier

Besi lan Baja Benxi, Besi lan Baja Maanshan, Besi lan Baja Nanjing...


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk