Diffuser
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Siaran

  • Diffuser

    Siaran

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal rumit, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang nduweni syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;