DTA Dhukungan

Katrangan singkat:

Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

dta-suppor

Deskripsi Produk

DTA Dhukungan:komponen kunci supercharger mesin pembakaran internal sing dikembangake bebarengan dening Dalian Locomotive Research Institute Co., Ltd. lan perusahaan kita.

Bahan:wesi cast wesi tahan panas khusus, bobot 205KG.

Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;Weld kudu terus-terusan, seragam, lengkap lan ditutup, bump las ing tembok njero pipa ora luwih saka 1mm, lan bagian paling tipis saka weld ora kurang saka 2mm;Sawise welding, workpiece kudu warata, joints staggered ora luwih saka 1mm, lan warpage lan posisi nutup kerugian ora luwih saka 1mm.Produk rampung kudu tundhuk tes tekanan udara 0.75mpa kanggo saben kamar, lan ora ana bocor lan gelembung sing diidini.

Tim Kita

Perusahaan iki duwe 63 personel R&D, kalebu personel profesional lan teknis ing casting, welding, bahan, mesin, kontrol listrik, lan hidrolika.Ana luwih saka 10 personel R&D inti, kabeh duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing desain produk mekanik lan manufaktur mekanik.

R&D lan Desain

1. Sepira kerepe produk perusahaan sampeyan nganyari?

2-5 taun

2. Apa bahan utama produk sampeyan?

Bahan casting kalebu HT200, HT350, QT400-15, QT800-2, lan bahan welding utama adhedhasar tembaga lan perak;materi utama hub wheel Q345B baja;bahan utama pipa aluminium yaiku 1070.

3. Apa perusahaan sampeyan bisa mbedakake produk sampeyan dhewe?

Produk kasebut duwe logo YuanFang

Sertifikat kita

Lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2004, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001: 2007 lan sertifikasi China Classification Society (CCS).Lan lulus sertifikasi produksi lisensi MAN BW perusahaan L23/30-4 stroke mesin diesel piston.Lulus sertifikasi integrasi sistem manajemen industrialisasi lan industrialisasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita