Flux Cored Wire
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Kawat Flux Cored

  • Copper-Aluminum Flux Cored Brazing Filler Metal

    Tembaga-Aluminium Flux Cored Brazing Filler Metal

    Kawat flux-cored minangka bahan brazing inovasi sing dirancang khusus kanggo komponen listrik, bisa nyambungake gabungan antara Cu-Al lan Al-Al.Ing flux nang iku kombinasi saka macem-macem jinis fluoride, non corrosive lan stabil banget ing atmosfer normal, supaya bisa katahan ing Simpenan kanggo dangu tanpa masalah.Kanggo komponen karo joints brazing khusus (lumahing amba utawa wangun beda), kita bisa nyedhiyani alloy ing wangun kabel utawa sheet, cocog karo flux cocok ing tempel, kang bakal dadi solusi gampang kanggo operator.Kita kasedhiya kanggo nyuplai wesi kasebut ing macem-macem wujud lan ukuran miturut panyuwunan pelanggan.

  • Aluminium Brzaing And Soldering Materials

    Aluminium Brzaing lan Bahan Solder

    Logam pangisi brazing basis aluminium utamane digunakake kanggo brazing aluminium lan aloi aluminium.Kawat flux-cored AI-Si diganti kanggo kabel ER4047 biasa, utamane kanggo bagian aluminium brazing ing kulkas, kondisi udara lan industri otomotif.