Heat Sink
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Heat Sink

  • Large Heat Exchanger

    Gedhe Heat Exchanger

    Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

    Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

    Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

    Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;