Internal Combustion Engine Parts
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Komponen Mesin Pembakaran Internal

  • DTA Support

    DTA Dhukungan

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

  • Diffuser

    Siaran

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

  • Compressor Piston

    Piston Kompresor Kab

    Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.

  • Cylinder Head Of Medium Speed Diesel Engine Series

    Cylinder Head Of Medium Speed ​​​​Diesel Engine Series

    Bahan: QT400-18, HT250, RuT420.

    Bobot unit 40 ~ 700kg.

    Lenga banyu rongga rongga, proses casting Komplek lan syarat technical dhuwur, karo ngasilaken luwih saka 94,5%, lan luwih saka 4500 bêsik bisa diprodhuksi saben taun.

  • L23 / 30h Diesel Engine Piston

    Piston Mesin Diesel L23 / 30h

    Produk iki minangka bagéan inti saka mesin diesel laut kacepetan medium sing diidinake dening perusahaan BW.Iki minangka perusahaan pertama ing China sing lulus sertifikasi produksi lisensi piston mesin diesel L23 / 30h saka perusahaan BW.Bahan QT700-2.Bobot 22 kg.Kacepetan puteran yaiku 900. Tembok kasebut tipis, rongga njero kompleks, lan casting lan mesin angel.300 set diwenehake menyang pabrik mesin utama saben taun.

  • Supercharger Shell, Pump Shell

    Cangkang Supercharger, Cangkang Pompa

    Kothak supercharger mesin pembakaran internal dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.Material: wesi cast alloy khusus, bobot 360kg.Rongga njero kompleks lan proses casting khusus.Inti lumpur rongga pindho diadopsi, lan toleransi geometris mesin yaiku 0,009.Saiki, jarak tempuh nyopir jutaan kilometer.Volume pasokan taunan yaiku 500 set.

  • Cooling Jacket

    Jaket pendingin

    L30 / 40 / man jaket banyu pendingin mesin diesel kacepetan medium, bahan gt400-18, bobot unit 250kg

    Deteksi cacat sinar X sakabèhé ing ndhuwur kelas 2, lan lumahing mesin ora cacat, nyathet luwih saka 80% pasar sing dipasang ing China.