Gedhe Heat Exchanger

Katrangan singkat:

Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Gedhe Heat Exchanger, utamané digunakake kanggo Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, coal mine, Recovery panas sampah lan proyèk boros panas lan transfer panas liyane.Perusahaan kasebut nduwe desain, riset lan pangembangan lan produksi perusahaan terpadu.

Parameter produk:miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

Jaminan kualitas:nyukupi syarat desain;

Keuntungan kompetitif:kinerja dhuwur, exchange panas stabil lan urip dawa;

Bidang aplikasi:digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

Jumlah pesenan:1 pasang;

Siklus produksi:pangolahan lan produksi miturut syarat pelanggan;

Metode Packaging:nyukupi syarat kemasan teknis;

Mode transportasi:mobil utawa transportasi segara;

Metode penyelesaian:transfer telegraphic, 30% simpenan, mbayar sadurunge pangiriman;

Layanan sawise sales:nyedhiyakake layanan konsultasi teknis

Pasar lan Brand

1. Wilayah endi sing sampeyan umumake ing pasar?
Nasional, Amerika Utara, India, Timur Tengah.

2. Apa saluran pangembangan pelanggan kanggo perusahaan sampeyan?
Rujukan pelanggan, pengembangan salesman, promosi jaringan.

3. Apa sampeyan duwe merek dhewe?
kadohan

4. Apa perusahaan sampeyan melu pameran?Apa sing spesifik?
Melu pameran domestik lan ora tau melu pameran manca.

5. Apa sing sampeyan tindakake ing pangembangan lan manajemen dealer?
Ora ana bakul.Model penjualan langsung utamane dikembangake lan dikelola dening pelanggan gedhe.

Cegahan

Wektu pangiriman produk: 1 dina nganti 3 wulan direncanakake.

MOQ: Minimal siji wadhah.

Total kapasitas produksi: 1 milyar.

Ukuran perusahaan: 100 hektar tanduran tanah produksi, 150 yuta yuan ing aset tetep, dodolan taunan 200 yuta yuan, meh 300 karyawan, lan luwih saka 60 personel teknik lan teknis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita