Gedhe Metal Finned Tube Machine

Katrangan singkat:

Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Gedhe Metal Finned Tube Machine, utamané cocok kanggo produksi tembaga 10mm Piece saka tabung finned dhuwur, wesi tembaga 10mm Piece saka tabung finned dhuwur lan aluminium komposit tabung finned njaba diameteripun saka 70㎜ ndhuwur 85㎜ ngisor.Proses Rolling stabil, dipercaya, efek panggunaan peralatan wis diakoni lan dipercaya dening akeh pelanggan.

Parameter produk:miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

Jaminan kualitas:nyukupi syarat desain;

Keuntungan kompetitif:kinerja dhuwur, exchange panas stabil lan urip dawa;

Bidang aplikasi:digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

Jumlah pesenan:1 pasang;

Siklus produksi:pangolahan lan produksi miturut syarat pelanggan;

Metode Packaging:nyukupi syarat kemasan teknis;

Mode transportasi:mobil utawa transportasi segara;

Metode penyelesaian:transfer telegraphic, 30% simpenan, mbayar sadurunge pangiriman;

Layanan sawise sales:nyedhiyakake layanan konsultasi teknis

Pengadaan Bahan Baku

1. Apa sistem pengadaan perusahaan sampeyan?
Sistem manajemen pengadaan modern, pengadaan penawaran terpusat bahan massal, pengadaan terencana.

2. Apa supplier perusahaan sampeyan?
Besi lan Baja Benxi, Besi lan Baja Maanshan, Besi lan Baja Nanjing...

3. Apa standar pemasok perusahaan sampeyan?
Pangiriman ing wektu, kualitas meets syarat, lan rega cukup.

Pasar lan Brand

1. Wong lan pasar apa sing cocog karo produk sampeyan?
Produsen mesin diesel kapal, pabrik lokomotif diesel, pabrik pendingin lan pertukaran panas, tambang batu bara, pabrik kimia lan energi.

2. Kepiye pelanggan perusahaan sampeyan nemokake perusahaan sampeyan?
Liwat introduksi pelanggan, situs web, pameran industri.

3. Apa perusahaan sampeyan duwe merek dhewe?
merek adoh, merek dagang kadhaptar: "Xinhaihua", "YUANFANG", etc.

4. Negara lan wilayah ngendi produk sampeyan diekspor?
Amerika Serikat, India, Mesir, Arab Saudi

5. Apa produk perusahaan duwe kaluwihan biaya-efektif, lan apa sing spesifik?
Pengesahan perusahaan negara, kauntungan teknis, kualitas produk stabil, wektu pangiriman dijamin.

6. Apa pesaing domestik lan manca produk perusahaan sampeyan?Dibandhingake karo wong-wong mau, apa kaluwihan lan kekurangan perusahaan sampeyan?
CRRC Parts Co., Ltd., kaluwihan: kualitas produk stabil, wektu pangiriman dijamin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita