Anak Perusahaan Lingke

YUANFANG Lingke Anak Perusahaan

Wuxi Lingke cabang saka Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake R&D, produksi, manufaktur lan penjualan ing SASAC sawise reorganisasi internal mantan pabrik mesin presisi Wuxi Lingke dening Biro Geologi Batubara China (Jiangsu). Biro Geologi Batubara).

Perusahaan kasebut nduweni output taunan 5000 ton saka macem-macem jinis tabung aluminium lan produk profil saka spesifikasi sing beda-beda, 200 set produk mekanik kayata mesin gulung pipa lembaran logam lan 300000 alat pemotong.Pelanggane ana ing saindenging Amerika Serikat, Iran, India lan kabeh negara, tekstil, percetakan lan pewarnaan, minyak bumi, industri kimia, tambang batu bara, tenaga listrik lan industri liyane.Produk sing dikembangake lan diprodhuksi nutupi kabeh rantai industri saka tabung aluminium lan ekstrusi profil nganti produksi pabrik tabung sirip logam, pemotong pabrik rolling, mesin pembersih tabung sirip, penarik tabung sirip, tabung sirip tunggal lan bimetal, tabung corrugated, tabung Utas, tabung spiral, radiator pipa panas lan radiator tabung corrugated.

lingke
work1
work2
work3
work5
work6