Motive Power Anak Perusahaan

YUANFANG Motive Power Subsidiary Workshop

kothak meter

Cabang daya kalebu area 20000 meter persegi, kalebu 8000 meter persegi bengkel pengecoran lan 12000 meter persegi bengkel mesin.

Furan resin proses wedhi hardening poto diadopsi kanggo casting, kang bisa nyukupi syarat proses kabeh jinis wesi cast werna abu-abu, wesi cast nodular, wesi cast wesi khusus lan castings liyane.Kapasitas pengecoran sing dirancang saka bengkel yaiku 5000t / taun,.

T/taun
Motive Power
storage6
storage
storage4
storage5

Dilengkapi karo pesawat lengkap peralatan produksi majeng, iku bisa éling operasi mechanized lan otomatis kabeh proses ngecor, smelting, pouring, produksi lan ing.Ing wektu sing padha, kanggo nyukupi kabijakan lan peraturan domestik saiki lan mbesuk sing ana gandhengane karo keamanan, perlindungan lingkungan lan informasi.Saliyane konfigurasi standar dhuwur saka modeling, peleburan lan peralatan liyane, kabeh proses pemurnian ambu ora enak daya dhuwur lan sistem bledug lan saluran akses data produksi ditambahake kanggo èfèktif ngindhari faktor risiko sing bisa mengaruhi stabilitas prilaku produksi.

DSC_0005
DSC_0001
DSC_0004
DSC_0006
DSC_0008
Motive Power-workshop
DSC_0009
DSC_0010
DSC_0024

YuanFang Motive Power Subsidiary Products

Perusahaan ngembangake lan ngasilake diameter silinder Φ 160 nganti Φ 400 lan puluhan piston mesin diesel kacepetan medium.Wangun struktur utama yaiku piston wesi ulet berdinding tipis, piston wesi paduan, piston komposit rok aluminium mahkota baja lan piston komposit rok wesi mahkota baja.Produk kasebut cocog karo sawetara produsen mesin diesel sing misuwur ing omah lan ing luar negeri (Mogul Federal, daya CSSC, mesin berat Weichai, grup CRRC) lan diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, India lan negara lan wilayah liyane.Ing wektu sing padha, perusahaan uga wis ngembangake lan ngasilake macem-macem bagean presisi kayata sirah silinder mesin diesel kacepetan medium lan jaket banyu sing adhem.

YuanFang Motive Power Subsidiary Site Produksi

Foto situs produksi piston

AplikasiFoto situs produksi box