Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. Pengumuman Penawaran

1. Changzhou basis anyar remot bangunan kantor phase I proyek dekorasi

(1) Umum:

Wilayah konstruksi bangunan kantor proyek kasebut kira-kira 15000 meter persegi.Ruang lingkup dekorasi tahap I minangka area tengah bangunan kantor utama.Area dekorasi kira-kira 2000 meter persegi;Lantai siji dhuwuré 4,5m lan lantai loro dhuwuré 3,5m.Wujud strukture yaiku struktur rangka beton.Standar dekorasi: dekorasi prasaja, gaya industri modern, lsp.

(2) Periode konstruksi proyek yaiku 20 dina

f00744fd9fbeec10de13972cfef40ae

2. Requirements kanggo supplier penawaran

(1) Syarat Kualifikasi Penawar:
tenderer nduweni pribadi legal independen;Agen sing dipasrahake kanggo penawaran kudu duwe kekuwatan saka pengacara perusahaan.
Penawar wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000 lan nduweni kualifikasi kelas II utawa ndhuwur kanggo teknik dekorasi.
perusahaan konstruksi;Nduwe kualifikasi konstruksi tenaga hidro sing cocog.
duwe lisensi sing ditanggepi dening departemen produksi sing kompeten saka pemerintah ing utawa ing ndhuwur tingkat provinsi;
wis ngrampungake pengalaman konstruksi sing padha karo ukuran lan sifat proyek penawaran sajrone 5 taun kepungkur;
manajer proyek sing diusulake bakal dadi konstruktor kadhaptar kelas II kanthi pengalaman 5 taun utawa luwih ing konstruksi teknik sing padha;
kahanan financial perusahaan wis apik ing telung taun anyar.
bisa nindakake rancangan proyek sing jero.
tendere proyek ora bakal nampa tawaran joint venture.

(2) Sertifikat ing ngisor iki kudu diwenehake nalika tuku dokumen penawaran:
salinan asli lisensi bisnis penawar, kanthi salinan dilindhungi undhang-undhang;
salinan asli sertifikat kualifikasi penawar, kanthi salinan sing dilindhungi undhang-undhang;
surat kuasa utawa surat pengantar kanggo tuku dokumen penawaran sing ditanggepi dening wakil legal penawar;
KTP wong sing nangani dokumen penawaran kudu dituku lan salinan kudu disimpen.

3. Proses lelang

(1) Pengumpulan tawaran lan survey proyek:
dokumen penawaran bakal nampa dokumen Penawaran project, gambar lan bahan liyane sing cocog ing produksi lan departemen operasi ing No. 37, Qinglong West Road, Tianning District, Changzhou ing 9:00 ~ 11:00 lan 14:00 ~ 16: 00 pm (Wektu Beijing, padha ing ngisor iki) saben dina saka 2 November 2020 nganti 3 November 2020. Biaya saben set dokumen mung limang atus yuan, lan dokumen penawaran ora bisa dibalekake sawise dodolan.Tenderer bisa nyalin file elektronik dokumen penawaran nganggo USB flash disk utawa hard disk seluler.
tender bakal ngatur survey situs lan nganakake patemon pra tawaran ing wektu lan panggonan ing ngisor iki.
Wektu survey situs: saka 3 November nganti 4 November 2020, tender bakal mimpin tim menyang situs kanggo survey situs, lan transportasi sing dibutuhake kanggo survey situs bakal ditanggulangi dening tenderer.

(2) Pengajuan tawaran lan pengaturan pambuka:
Tenggat wektu kanggo tender nampa dokumen tender yaiku jam 10:00 ing tanggal 18 November 2020. Mangga ngirim dokumen tender menyang Departemen Produksi lan Operasi perusahaan remot sadurunge wektu iki, lan dokumen tender sing dikirim sawise wektu iki ora bakal ditampa.Penawar ngirim jaminan bank tawaran ing format sing ditemtokake ing dokumen penawaran bebarengan nalika ngirim dokumen penawaran.Dokumen tawaran sing gagal ngirim jaminan tawaran bakal ditolak.
dokumen tender sing disiapake dening tender kudu diikat dadi volume, dipérang dadi rong salinan, sing pisanan lan sing kapindho, lan dilebokake ing tas dokumen, lan tas dokumen kudu disegel kanthi segel resmi unit kasebut.
pambuka bid proyek bakal dianakaké ing 10:00 ing November 19, 2020 ing kamar konferensi 2F, No. 37, Qinglong West Road, Tianning District, Changzhou City.
sawise mbukak tawaran, tenderee bakal mriksa kualifikasi bidder, lan tenderee mung bakal mriksa dokumen penawaran saka bidders sing wis lulus review kualifikasi.

4. Prakara tambahan liyane

(1) manajer proyek sing diusulake lan insinyur kepala penawar kudu melu ing kabeh proses penawaran, kayata kunjungan situs, rapat pra-penawaran, persiapan tawaran, rapat klarifikasi lan negosiasi kontrak.

(2) tenderer kudu netepi lan nindakake peraturan babagan manajemen proyek, manajemen manajer proyek lan langkah-langkah manajemen konstruksi proyek liyane sing diterbitake utawa bakal ditanggepi.

Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. (situs informasi penawaran:http://www.pistoncn.com)

Fax: 0519-85300685

Kontak: Fang Huige Telp: 0519-85353799

Alamat perusahaan: No. 37, Qinglong West Road, Distrik Tianning, Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu


Wektu kirim: Sep-27-2021