Cabang Piston Perusahaan Yuanfang Nganakake Diskusi babagan "Pengembangan Perusahaan, Tanggung Jawabku"

Tanggal 15 Maret, cabang Partai cabang piston nganakake diskusi babagan "pembangunan perusahaan, tanggung jawabku", kanthi ngetrapake strategi pangembangan "11463" saka Administrasi Umum lan ide pangembangan Biro "13335", uga relevansi. semangat telung rapat Biro, nguatake rasa tanggung jawab karyawan, ningkatake semangat tanggung jawab karyawan, lan menehi jaminan sing kuat kanggo perusahaan ngembangake skala industri lan ningkatake keuntungan ekonomi.Wei Xilin, Sekretaris panitia Partai perusahaan Yuanfang, rawuh ing rapat kasebut lan menehi pidato.Saklawasé 20 wong ing kabeh tingkat manajemen, teknologi lan kualitas cabang piston rawuh ing rapat kasebut.

5dcaeed03c70d083f56538a034d62e0

Ing rapat kasebut, peserta rembugan "tanggung jawab lan tanggung jawab" ing kombinasi karo kiriman.Saben uwong sarujuk yen saiki cabang piston nemoni sawetara kesulitan pembangunan, nanging uga nemokake sawetara kesempatan.Ing ngadhepi kesempatan lan tantangan, saben karyawan kudu tetep tanggung jawab lan njupuk inisiatif.Dheweke kudu tansah ngubungake tanggung jawabe karo karyane dhewe, nggabungake awake dhewe ing karyane, luwih dhisik tanggung jawabe, lan nindakake saben karya kanthi sikap serius lan tanggung jawab.Nalika nemoni masalah lan kontradiksi, kita ora kudu nyerahake, nyingkiri utawa prevaricate.Kita kudu wani ngadeg lan ngrampungake masalah lan kontradiksi.Cabang piston duwe produk, teknologi lan pasar dhewe.Ing wektu sing padha, uga duwe tim karyawan sing wani tanggung jawab.Ngrebut kesempatan lan ngrampungake tantangan, miturut pimpinan sing bener saka Biro lan perusahaan sing adoh, cabang piston bakal nggawe terobosan anyar ing ekspansi skala industri lan nambah keuntungan ekonomi.

Ing rapat kasebut, Wei Xilin sijine nerusake papat syarat ing kombinasi karo kahanan nyata saka cabang piston: pisanan, personel ing kabeh tingkat kudu ngiyataken raos kamanunggalan lan profesionalisme.Kesatuan minangka dhasar kanggo nindakake pakaryan kanthi becik ing kabeh karya.Awaké dhéwé kudu ”mbagi-bagi penggawéan tanpa pisah-pisah kulawarga, nesu, nggolèki barang tanpa nggolèki wong, lan tulus tanpa munafik”.Kapindho, personel ing kabeh tingkat kudu nguatake kesadaran babagan aturan lan disiplin.Kita kudu ngetrapake aturan lan disiplin lan mesthekake yen kabeh wong padha sadurunge sistem.Katelu, personel ing kabeh tingkat kudu nguatake rasa tanggung jawab.Saben karyawan duwe jabatan lan tanggung jawab sing unik, sing menehi hak lan kewajiban sing cocog.Mula saben pegawe kudu wani tanggung jawab ing jabatane dhewe-dhewe, lan kabeh karyawan perusahaan kudu luwih ngundhakake kesadaran “kekuasaan kudu tanggung jawab, tanggung jawab, lan standar kudu diselidiki”.Kaping papat, personel ing kabeh tingkat kudu nguatake kesadaran babagan integritas lan disiplin diri.Jujur lan disiplin ora mung nuduhake kader pimpinan, nanging uga melu saben karyawan.Mula kabeh karyawan kudu tansah nguatake kesadaran disiplin, supaya ora kaiket dening ketenaran, bingung karo bathi, utawa kesel karo samubarang.


Wektu kirim: Sep-27-2021