Fosfor Tembaga Flat Bar

Katrangan singkat:

Model: Bcu93p

AWS: Bcup-2

Cara pembayaran: letter of credit, transfer kabel.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

pcfb (1)
pcfb (2)

Deskripsi Produk

Model:bcu93p

AWS:Bcup-2;

Spesifikasi:1.3*3.2*450 Bahan: wesi tembaga fosfor;Komposisi: tembaga: sisa

fosfor:6.8-7.2;

Suhu:710-790 ℃.Iki digunakake kanthi wiyar kanggo brazing tembaga lan wesi tembaga ing industri motor, instrumen lan kulkas.

Layanan Kita

1. Apa isi spesifik instruksi kanggo nggunakake produk sampeyan?Apa pangopènan sing dibutuhake kanggo produk?
Miturut syarat pesenan, transportasi, loading lan unloading kudu dilindhungi.

2. Kepiye perusahaan sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-sales kanggo produk sampeyan?Apa sampeyan duwe kantor utawa gudang ing luar negeri?
Miturut sarat dhawuh, kalih pihak rembugan, lan ora ana kantor lan gudhang ing luar negeri.

3. Apa alat komunikasi online sing diduweni perusahaan sampeyan?
Situs web, email, layanan pelanggan QQ

4. Apa hotline keluhan lan alamat email sampeyan?
Telp keluhan: 0519-85565917, Email: pistonyf@vip.com

Produk liyane

1. Apa isi spesifik instruksi kanggo nggunakake produk sampeyan?Apa pangopènan sing dibutuhake kanggo produk?
Miturut syarat pesenan, transportasi, loading lan unloading kudu dilindhungi.

2. Kepiye perusahaan sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-sales kanggo produk sampeyan?Apa sampeyan duwe kantor utawa gudang ing luar negeri?
Miturut sarat dhawuh, kalih pihak rembugan, lan ora ana kantor lan gudhang ing luar negeri.

3. Apa alat komunikasi online sing diduweni perusahaan sampeyan?
Situs web, email, layanan pelanggan QQ

4. Apa hotline keluhan lan alamat email sampeyan?
Telp keluhan: 0519-85565917, Email: pistonyf@vip.com

Pengadaan Bahan Baku

1. Apa sistem pengadaan perusahaan sampeyan?
Sistem manajemen pengadaan modern, pengadaan penawaran terpusat bahan massal, pengadaan terencana.

2. Apa supplier perusahaan sampeyan?
Besi lan Baja Benxi, Besi lan Baja Maanshan, Besi lan Baja Nanjing...

3. Apa standar pemasok perusahaan sampeyan?
Pangiriman ing wektu, kualitas meets syarat, lan rega cukup.

merek dagang kadhaptar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita