Piston
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Piston

  • L23 / 30h Diesel Engine Piston

    Piston Mesin Diesel L23 / 30h

    Produk iki minangka bagéan inti saka mesin diesel laut kacepetan medium sing diidinake dening perusahaan BW.Iki minangka perusahaan pertama ing China sing lulus sertifikasi produksi lisensi piston mesin diesel L23 / 30h saka perusahaan BW.Bahan QT700-2.Bobot 22 kg.Kacepetan puteran yaiku 900. Tembok kasebut tipis, rongga njero kompleks, lan casting lan mesin angel.300 set diwenehake menyang pabrik mesin utama saben taun.

  • Compressor Piston

    Piston Kompresor Kab

    Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.