Products
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Produk

  • DTA Support

    DTA Dhukungan

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

  • Diffuser

    Siaran

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

  • Compressor Piston

    Piston Kompresor Kab

    Piston kompresor minangka komponen inti saka pemutus sirkuit 550kv-sf6 ing kothak listrik EHV, proyek kunci nasional.Sing pertama ing China wis lulus 5000 jinis tes.Materi produk kasebut yaiku fcd450, deteksi cacat sinar X sakabèhé kelas 2, lan kekandelan tembok tipis.Iku tuku siji.

  • Cylinder Head Of Medium Speed Diesel Engine Series

    Cylinder Head Of Medium Speed ​​​​Diesel Engine Series

    Bahan: QT400-18, HT250, RuT420.

    Bobot unit 40 ~ 700kg.

    Lenga banyu rongga rongga, proses casting Komplek lan syarat technical dhuwur, karo ngasilaken luwih saka 94,5%, lan luwih saka 4500 bêsik bisa diprodhuksi saben taun.

  • L23 / 30h Diesel Engine Piston

    Piston Mesin Diesel L23 / 30h

    Produk iki minangka bagéan inti saka mesin diesel laut kacepetan medium sing diidinake dening perusahaan BW.Iki minangka perusahaan pertama ing China sing lulus sertifikasi produksi lisensi piston mesin diesel L23 / 30h saka perusahaan BW.Bahan QT700-2.Bobot 22 kg.Kacepetan puteran yaiku 900. Tembok kasebut tipis, rongga njero kompleks, lan casting lan mesin angel.300 set diwenehake menyang pabrik mesin utama saben taun.

  • Supercharger Shell, Pump Shell

    Cangkang Supercharger, Cangkang Pompa

    Kothak supercharger mesin pembakaran internal dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.Material: wesi cast alloy khusus, bobot 360kg.Rongga njero kompleks lan proses casting khusus.Inti lumpur rongga pindho diadopsi, lan toleransi geometris mesin yaiku 0,009.Saiki, jarak tempuh nyopir jutaan kilometer.Volume pasokan taunan yaiku 500 set.

  • Cooling Jacket

    Jaket pendingin

    L30 / 40 / man jaket banyu pendingin mesin diesel kacepetan medium, bahan gt400-18, bobot unit 250kg

    Deteksi cacat sinar X sakabèhé ing ndhuwur kelas 2, lan lumahing mesin ora cacat, nyathet luwih saka 80% pasar sing dipasang ing China.

  • Agricultural Tractor Hub

    Hub Traktor Pertanian Kab

    Traktor pertanian minangka tenaga utama pertanian.Dheweke kudu kerja kanthi intensif nganti suwe ing kahanan dalan sing ala lan nyopir bolak-balik ing macem-macem papan.

    Bengkel kasebut adoh saka lokasi operasi.Mulane, iku perlu kanggo drive cepet lan gampang kanggo nguripake.Hub traktor kudu menehi perhatian marang safety, kasedhiyan lan resistensi nyandhang.

    Produk hub roda perusahaan digawe saka baja roda khusus kanthi kualitas produk sing stabil.proses produksi rim perusahaan unik lan wis.dhewe dikembangaké lan diprodhuksi rim siji-wektu mesin rolling mbentuk, mesin welding CNC lan peralatan produksi ring baja khusus liyane luwih saka 50 sets, lan wis loro fungsi elektroforesis lan wêdakakêna uyuh baris produksi nutupi ring baja.

  • Large Heat Exchanger

    Gedhe Heat Exchanger

    Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

    Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

    Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

    Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

  • 1070 Aluminum Tube

    1070 Aluminium Tube

    Parameter produk: diameter njaba pipa aluminium 25mm-80mm, ketebalan tembok 3mm-10mm, toleransi ± 0.1mm;

    Kauntungan kompetitif: kualitas stabil, elongasi apik lan kapadhetan jaringan sing kuwat;

    Bidang aplikasi: industri unsur exchange panas exchange panas lan boros panas;

    Jumlah pesenan minimal: 500 kg;

    Siklus produksi: 5 dina kerja;

  • Large Metal Finned Tube Machine

    Gedhe Metal Finned Tube Machine

    Parameter produk: miturut gambar pelanggan utawa desain lan produksi data Teknis sing relevan;

    Jaminan kualitas: nyukupi syarat desain;

    Kauntungan kompetitif: kinerja dhuwur, ijol-ijolan panas sing stabil lan umur layanan sing dawa;

    Bidang aplikasi: digunakake ing boros panas lan industri exchange panas saka Petroleum, industri kimia, daya listrik, tekstil, printing lan dyeing, tambang batu bara, Recovery panas sampah lan proyèk liyane;

  • Cadmium-Free Silver Brazing Alloys

    Paduan Brazing Perak Bebas Kadmium

    Pengisi inti fluks adhedhasar perak dirancang kanthi mandiri dening kita.Panggunaan pengisi inti fluks perak ngolah akeh kaluwihan tinimbang gabungan logam konvensional.Iki digawe kanthi nambahake proporsi bubuk skala tartamtu menyang bahan braze kaya pita, banjur digulung.Amarga macem-macem panjaluk saka lapangan sing beda-beda, set pengisi inti fluks adhedhasar perak menehi pilihan khusus kanggo macem-macem aplikasi;Saben desain nduweni sifat lan karakter tartamtu.Karakter kasebut dipérang dadi kategori ing ngisor iki: likuiditas normal, likuiditas sing apik, ora ana cipratan braze (siklus termal cendhak), pengisi cored wêdakakêna skala sing dimodifikasi boron kanthi proteksi sing dawa digunakake kanggo wektu pemanasan sing luwih dawa.Produk ing wangun belang, kawat lan dering wis kawangun kasedhiya.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2