Anak Perusahaan Shun'an

YUANFANG Shun'an Subsidiary Workshop

kothak meter

Saiki, perusahaan duwe output taunan 200000 dering baja, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo produksi lan kustomisasi dering baja saka spesifikasi lan model sing beda.

Cabang Shun'an nyakup area 1000 meter persegi, utamane melu roda traktor pertanian lan cincin baja mesin konstruksi.

ring baja

Perusahaan iki setya nyedhiyakake peralatan material lan dhukungan teknis kanggo modernisasi pedesaan lan revitalisasi desa, lan kanthi bertahap ngembangake pangsa pasar jaban rangkah liwat inovasi teknologi lan perbaikan kualitas.Spesifikasi pangembangan cincin baja mesin pertanian saka 12 inci nganti 38 inci.Ana macem-macem seri dering baja mesin konstruksi, kayata 13, 20, 22, 25 lan 30 ton.
Perusahaan duwe luwih saka 50 peralatan produksi ring baja khusus kayata rim siji-wektu mesin rolling mbentuk, mesin welding CNC, mesin blanking laser lan mesin stamping gedhe, lan loro baris produksi nutupi ring baja elektroforesis lan uyuh bubuk.Produk hub roda sing diprodhuksi dening perusahaan digawe saka baja roda khusus, kanthi kualitas produk sing stabil lan proses produksi pelek sing unik, sing dipuji dening para pelanggan.

hob2

Mesin gulung

hob

Mesin blanking laser

hob1

Lini produksi cat

hob3

Déwan pungkasan

storage

Panyimpenan

Production

Produksi

A storage

Panyimpenan