Silver Tembaga Seng Cadmium Solder

Katrangan singkat:

BAg20CuZnCd Isine 20% perak, titik lebur sing sithik, fluiditas sing apik, sambungan brazing sing lancar, lan bisa nyepetake paduan tembaga lan tembaga, baja lan baja tahan karat.Komposisi: Cu: 34 ~ 36, Ag:: 19 ~ 21, Zn: 29 ~ 33, CD: 14 ​​~ 16, Si: Solidus residual 620 ℃, likuidus 730 ℃.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

sczcs (3)
sczcs (1)

Deskripsi Produk

1. BAg20CuZnCd
Isine perak 20%, titik leleh sing kurang, fluiditas sing apik, gabungan brazing Gamelan, lan bisa braze tembaga lan wesi tembaga, baja lan stainless steel.Komposisi: Cu: 34 ~ 36, Ag:: 19 ~ 21, Zn: 29 ~ 33, CD: 14 ​​~ 16, Si: Solidus residual 620 ℃, likuidus 730 ℃.

2. Tas30cuzncd
Isine 30% perak, kanthi titik lebur sing sithik, kelembapan sing apik, ngisi sendi, fluiditas sing apik, gabungan brazing sing lancar, lan bisa nyepetake tembaga lan paduan tembaga, baja lan baja tahan karat.Komposisi: Cu: 26 ~ 28, Ag:: 29 ~ 31, Zn: 21 ~ 25, CD: 19 ~ 21. Solidus 607 ℃, liquidus 710 ℃.

3. Bag40cuzncdni
Isine 40% perak lan nduweni titik lebur paling murah ing antarane solder perak.Bisa braze tembaga lan wesi tembaga, baja lan stainless steel.Iku utamané cocok kanggo kesempatan karo kurang suhu brazing.Komposisi: Cu: 15,5 ~ 16,5, Ag:: 39 ~ 41, Zn: 17,5 ~ 18,5, CD: 25,1 ~ 26,5.Solidus 595 ℃, cair 605 ℃.

R & d lan Desain

1. Suwene suwene kanggo pangembangan jamur perusahaan sampeyan?

30 dina

2. Apa perusahaan sampeyan ngisi biaya cetakan?pira?Apa bisa dibalekake?Carane mbalekaken?

Nglumpukake ragad jamur, lan ngitung ragad jamur miturut syarat gambar.Nalika jumlah produk siji ngluwihi 1000 bêsik, bisa bali, lan bakal dibalekake saka kumpulan sabanjuré pesenan.

3. Sepira kerepe produk perusahaan sampeyan nganyari?

2-5 taun

4. Apa bahan utama produk sampeyan?

Bahan casting kalebu HT200, HT350, QT400-15, QT800-2, lan bahan welding utama adhedhasar tembaga lan perak;materi utama hub wheel Q345B baja;bahan utama pipa aluminium yaiku 1070.

5. Apa perusahaan sampeyan bisa mbedakake produk sampeyan dhewe?

Produk kasebut duwe logo YuanFang

Cara Pembayaran

1 Apa cara pembayaran sing bisa ditampa kanggo perusahaan sampeyan?'

Letter of credit, transfer kabel.

merek dagang kadhaptar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita