Silver Tembaga Seng Solder

Katrangan singkat:

Bag-18bsn ngemot 18% perak.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Nduwe kisaran leleh sing rada dhuwur, kelembaban sing apik lan kinerja ngisi, lan regane irit.Bisa ngelas tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 770-810 ° C.

Bag-25bsn ngandhut 25% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-37.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Titik lebur luwih murah tinimbang hag-25b, sing nambah kemampuan wettability lan ngisi.Weldable tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 680-780 ° C.

Bag-30b ngemot 30% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-20 lan bag30cuzn standar nasional.Iki minangka paduan perak, tembaga lan seng kanthi titik leleh sing rada dhuwur lan ketangguhan sing luwih apik.Bisa braze tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 677-766 ° C.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

sczs (3)
sczs (2)

Deskripsi Produk

1. Bag-18bsn ngandhut 18% perak.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Nduwe kisaran leleh sing rada dhuwur, kelembaban sing apik lan kinerja ngisi, lan regane irit.Bisa ngelas tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 770-810 ° C.

2. Bag-25bsn ngandhut 25% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-37.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Titik lebur luwih murah tinimbang hag-25b, sing nambah kemampuan wettability lan ngisi.Weldable tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 680-780 ° C.

3. Bag-30b ngemot 30% salaka, sing padha karo American Standard AWS bag-20 lan bag30cuzn standar nasional.Iki minangka paduan perak, tembaga lan seng kanthi titik leleh sing rada dhuwur lan ketangguhan sing luwih apik.Bisa braze tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 677-766 ° C.

4. Bag-35b ngemot 35% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-35.Iki minangka paduan perak, tembaga lan seng kanthi suhu leleh medium lan ketangguhan sing apik.Bisa braze tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 621-732 ° C.

5. Bag-40bni ngemot 40% perak lan digawe saka paduan perak, tembaga, seng lan nikel.Standar nasional hl309 padha karo American Standard AWS bag-4.Wis resistance karat apik lan cocok kanggo welding saka stainless steel, nikel basis alloy lan tungsten karbida.Titik lebur yaiku 670-780 ℃.

6. Bag-45b ngandhut 45% salaka lan digawe saka salaka, tembaga lan wesi seng.Standar nasional GT / T bag45cuzn lan hl303 padha karo AWS bag-5.Nduwe titik leleh sing kurang, difusivitas sing apik lan kemampuan kanggo ngisi celah kasebut.Lumahing sambungan brazed Gamelan, kekuatan peserta dhuwur lan resistance mbukak impact apik.

7. Bag-50b ngandhut 50% salaka lan digawe saka salaka, tembaga lan wesi seng.Standar nasional bag50cuzn lan hl304 padha karo AWS bag-6.Sambungan brazed bisa nahan macem-macem beban geter.Iku cocok kanggo brazing tembaga, wesi tembaga lan baja.Biasane digunakake kanggo brazing saka band saw.

8. Bag-56sn ngandhut 56% salaka lan digawe saka perak, tembaga, seng lan wesi timah.Standar nasional bag56cuznsn lan hl321 padha karo AWS bag-7.Timah digunakake tinimbang kadmium lan titik leleh kurang.Amarga solder iku non-beracun, iku utamané cocok kanggo brazing peralatan pangan.

merek dagang kadhaptar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita