Silver Solder
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Solder Perak

  • Cadmium-Free Silver Brazing Alloys

    Paduan Brazing Perak Bebas Kadmium

    Pengisi inti fluks adhedhasar perak dirancang kanthi mandiri dening kita.Panggunaan pengisi inti fluks perak ngolah akeh kaluwihan tinimbang gabungan logam konvensional.Iki digawe kanthi nambahake proporsi bubuk skala tartamtu menyang bahan braze kaya pita, banjur digulung.Amarga macem-macem panjaluk saka lapangan sing beda-beda, set pengisi inti fluks adhedhasar perak menehi pilihan khusus kanggo macem-macem aplikasi;Saben desain nduweni sifat lan karakter tartamtu.Karakter kasebut dipérang dadi kategori ing ngisor iki: likuiditas normal, likuiditas sing apik, ora ana cipratan braze (siklus termal cendhak), pengisi cored wêdakakêna skala sing dimodifikasi boron kanthi proteksi sing dawa digunakake kanggo wektu pemanasan sing luwih dawa.Produk ing wangun belang, kawat lan dering wis kawangun kasedhiya.

  • Copper Phosphorus Silver Welding Ring

    Cincin Las Tembaga Fosfor Perak

    Ring welding tembaga fosfor / 2% ring welding perak / 5% ring welding perak (American Standard Bcup-2 / Bcup-6 / Bcup-7).

  • Copper Phosphorus Silver Electrode 2% Silve Rod /5% Silve Rod /15% Silve Rod

    Tembaga Fosfor Perak Elektroda 2% Silve Rod / 5% Silve Rod / 15% Silve Rod

    Ngandhut 2% perak, bag-2b padha karo American Standard AWS Bcup-6, standar nasional bcu91pag lan L209.Nduwe fluiditas sing apik lan kapasitas ngisi.Iki digunakake digunakake kanggo brazing tembaga lan wesi tembaga ing AC, kulkas, electromechanical lan industri liyane.Titik lebur 645-790 ° C. Komposisi: Ag: 1.8 ~ 2.2 P: 6.8 ~ 7.2 Cu: residual.

  • Silver Copper Zinc Solder

    Silver Tembaga Seng Solder

    Bag-18bsn ngemot 18% perak.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Nduwe kisaran leleh sing rada dhuwur, kelembaban sing apik lan kinerja ngisi, lan regane irit.Bisa ngelas tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 770-810 ° C.

    Bag-25bsn ngandhut 25% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-37.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Titik lebur luwih murah tinimbang hag-25b, sing nambah kemampuan wettability lan ngisi.Weldable tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 680-780 ° C.

    Bag-30b ngemot 30% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-20 lan bag30cuzn standar nasional.Iki minangka paduan perak, tembaga lan seng kanthi titik leleh sing rada dhuwur lan ketangguhan sing luwih apik.Bisa braze tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 677-766 ° C.

  • Silver Copper Zinc Cadmium Solder

    Silver Tembaga Seng Cadmium Solder

    BAg20CuZnCd Isine 20% perak, titik lebur sing sithik, fluiditas sing apik, sambungan brazing sing lancar, lan bisa nyepetake paduan tembaga lan tembaga, baja lan baja tahan karat.Komposisi: Cu: 34 ~ 36, Ag:: 19 ~ 21, Zn: 29 ~ 33, CD: 14 ​​~ 16, Si: Solidus residual 620 ℃, likuidus 730 ℃.

  • Phosphor Copper Flat Bar

    Fosfor Tembaga Flat Bar

    Model: Bcu93p

    AWS: Bcup-2

    Cara pembayaran: letter of credit, transfer kabel.

  • Aluminium Brzaing And Soldering Materials

    Aluminium Brzaing lan Bahan Solder

    Logam pangisi brazing basis aluminium utamane digunakake kanggo brazing aluminium lan aloi aluminium.Kawat flux-cored AI-Si diganti kanggo kabel ER4047 biasa, utamane kanggo bagian aluminium brazing ing kulkas, kondisi udara lan industri otomotif.

  • Copper-Aluminum Flux Cored Brazing Filler Metal

    Tembaga-Aluminium Flux Cored Brazing Filler Metal

    Kawat flux-cored minangka bahan brazing inovasi sing dirancang khusus kanggo komponen listrik, bisa nyambungake gabungan antara Cu-Al lan Al-Al.Ing flux nang iku kombinasi saka macem-macem jinis fluoride, non corrosive lan stabil banget ing atmosfer normal, supaya bisa katahan ing Simpenan kanggo dangu tanpa masalah.Kanggo komponen karo joints brazing khusus (lumahing amba utawa wangun beda), kita bisa nyedhiyani alloy ing wangun kabel utawa sheet, cocog karo flux cocok ing tempel, kang bakal dadi solusi gampang kanggo operator.Kita kasedhiya kanggo nyuplai wesi kasebut ing macem-macem wujud lan ukuran miturut panyuwunan pelanggan.