Cangkang Supercharger, Cangkang Pompa

Katrangan singkat:

Kothak supercharger mesin pembakaran internal dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.Material: wesi cast alloy khusus, bobot 360kg.Rongga njero kompleks lan proses casting khusus.Inti lumpur rongga pindho diadopsi, lan toleransi geometris mesin yaiku 0,009.Saiki, jarak tempuh nyopir jutaan kilometer.Volume pasokan taunan yaiku 500 set.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan Gambar

Supercharger

Deskripsi Produk

Kothak supercharger mesin pembakaran internal:dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.

Bahan:wesi cast wesi tahan panas khusus, bobote 360kg.

Produk kasebut nduweni syarat kinerja sing ketat, lan awak casting lan bar tes sing dipasang kudu nyukupi syarat ing ngisor iki:kekuatan tarik( σ b): 230-300mpa, atose (HB): 190-220.Struktur internal kompleks, lan ukuran sakabèhé 700 * 700 * 400mm.Utamane kasusun saka rongga gas suhu dhuwur, rongga banyu pendinginan lan rongga lenga.Saben rongga duwe wangun sing beda-beda lan disambungake karo siji liyane.Kekandelan tembok antarane rongga gedhe lan tipis, sing beda banget karo ukuran sakabèhé.Kajaba iku, lumahing internal lan njaba saka kabèh casting ora diijini duwe wangun repair welding.Produk rampung kudu nganakake tes tekanan udara 0.6MPa kanggo saben rongga, lan ora ana bocor lan gelembung sing diidini.Kajaba iku, toleransi geometris mesin mung 0,009.Ing saiki, iku meets driving mileage yuta kilometer tanpa panggantos.Volume pasokan taunan yaiku 500 set.

Proses Casting

Pengecoran pasir minangka proses pembentukan logam.Kaping pisanan, cetakan pasir telung dimensi dibentuk, banjur logam molten diwutahake menyang rongga cetakan pasir kanggo solidifikasi.Sawise bagean logam digawe adhem lan dibentuk, copot cangkang pasir.Sawetara casting wedhi perlu post processing sawise casting.Pengecoran pasir bisa ngasilake kabeh jinis bahan logam, kalebu wesi, baja paduan khusus lan liya-liyane.Pengecoran pasir minangka teknologi sing ekonomis lan efisien, sing bisa adaptasi kanthi fleksibel kanggo syarat ukuran lan desain struktural.Pengecoran pasir biasane mbutuhake pangolahan sekunder kanggo nambah akurasi produk.

Bahan

QT500-7, HT250, RTQSi4Mo.

Skenario Aplikasi

Supercharger mesin diesel laut, supercharger mesin pembakaran internal, pompa, kayata: GE, EMD, CRRC, Kesby, You Island, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita