Supercharger
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Supercharger

  • DTA Support

    DTA Dhukungan

    Persyaratan kinerja produk kasebut ketat.Badan casting lan bar test cast kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: kekuatan tarik RM ≥ 270MPa lan kekerasan 190hbw-240hbw.Struktur internal kompleks, saluran aliran lan rongga njero crisscross, lan proses pipa stainless steel sing dipasang duwe syarat dimensi sing dhuwur.Pipa digawe saka profil 304 kanthi nglereni kabel lan welding perakitan;

  • Supercharger Shell, Pump Shell

    Cangkang Supercharger, Cangkang Pompa

    Kothak supercharger mesin pembakaran internal dikembangake bebarengan dening perusahaan GE ing Amerika Serikat lan CRRC, lan ditindakake dening perusahaan kita.Material: wesi cast alloy khusus, bobot 360kg.Rongga njero kompleks lan proses casting khusus.Inti lumpur rongga pindho diadopsi, lan toleransi geometris mesin yaiku 0,009.Saiki, jarak tempuh nyopir jutaan kilometer.Volume pasokan taunan yaiku 500 set.