Anak Perusahaan Welding Materials

JANGSU YUANFANG POWER TECHNOLOGY CO.LTD CHANGJANG BRAZING MATERIAL ANAK ZHENJANG

Jungian Yuanfang Power Technology Co., Ltd. Zhenjiang Changjiang Braze Materials Branch (biyen Zhenjiang Changjiang Braze Material Factory) didegaké ing Oktober 1997. Iku afiliasi kanggo Jiangsu Yuanfang Power Technology Co., Ltd. Jiangsu Coal Geology Bureau,, lan dumunung ing pinggiran kulon kutha Zhenjiang.Ing sisih kidul Jembatan Runyang.Iku unit anggota saka Brazing lan Komite Gabung Khusus Cabang Welding China Mechanical Engineering Society, anggota saka Jiangsu Welding Society, lan anggota saka 5th Brazing Komite Teknologi saka National Welding Standardization Technical Committee.Jembaré kira-kira 8.000 mèter persegi lan jembaré 4.000 mèter persegi.Perusahaan wis luwih saka 40 karyawan, kalebu 10 karo judhul penengah lan ndhuwur, 16 teknisi lan 15 buruh senior.

gs1

Perusahaan nganggo manajemen mode manajemen perusahaan modern, duwe riset ilmiah lan kapasitas teknis sing kuat, peralatan produksi canggih, metode tes lengkap lan sistem jaminan kualitas sing sampurna.Wis lulus otentikasi ing ngisor iki: Sertifikasi CCC Nasional, perusahaan standarisasi produksi safety tingkat katelu, sertifikasi CE.

Perusahaan fokus ing pembangunan, produksi lan dodolan bahan brazing, iku bisa gawé luwih saka 80 jinis produk solder kayata tembaga basis brazing fllr logam, salaka brazing fller logam lan aluminium brazing fller logam.Varietas kasebut yaiku: seng tembaga perak, timah seng tembaga perak, indium seng tembaga perak., salaka tembaga seng kadmium, tembaga seng, tembaga fosfor, tembaga fosfor perak, aluminium silikon tembaga, seng aluminium, seng kadmium lan seri liyane.Wangun produk tutup: ngudani babak, ngudani flat, ngudani kothak, dering, sheets, granules, tabung, etc.Merek dagang kadhaptar produk kasebut yaiku merek "Haihua".

Produk kasebut wis dipriksa dening panguwasa nasional kanggo standar nasional, lan solder sing ramah lingkungan wis lulus tes SGS (Swiss-standar) utawa CTI (standar Cina) kanggo nyukupi syarat-syarat aturan perlindungan lingkungan EU.Saiki wis luwih saka 30 set produksi lan peralatan testing majeng.Kapasitas produksi saiki yaiku 360 ton saka macem-macem jinis solder tembaga lan perak.Pasar produk kalebu ing saindenging negara lan wis diekspor menyang Hong Kong, Taiwan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Serikat lan negara lan wilayah liyane.Produk sing akeh ditrapake ing industri ing ngisor iki: kulkas lan air conditioning, kulkas, freezer, kompresor kulkas, peralatan listrik voltase dhuwur, trafo, motor gedhe, peralatan medis, kaca tingal, manufaktur mesin, manufaktur alat pemotong, aerospace, militer.Lagi digunakake digunakake ing gabung saka logam non-ferrous utawa logam ferrous lan Welding antarane logam beda.Perusahaan wis nggawe terobosan anyar ing pangembangan solder anyar.Wis ngembangake solder tembaga-aluminium suhu medium kanthi kerjasama Universitas Aeronautika lan Astronautika Nanjing.Produk anyar tekan tingkat majeng internasional, lan iku bahan braze becik, kang aluminium sulih kanggo tembaga.

Tampilan Produk Material Welding

BENGKEL LAN PERALATAN PRODUKSI

Cabang bahan welding bengkel saka cabang bahan welding khusus ing pangembangan, produksi lan dodolan bahan brazing, lan bisa ngasilake luwih saka 80 jinis produk solder kayata solder adhedhasar tembaga, solder perak lan solder aluminium, kalebu seng tembaga perak, salaka tembaga seng timah, salaka tembaga seng indium, salaka tembaga seng kadmium, tembaga seng, tembaga fosfor, tembaga fosfor perak, aluminium silikon tembaga, seng aluminium, seng kadmium lan seri liyane.Wangun produk yaiku: Strip bunder, Strip flat, Strip kothak, dering, sheet, granular, tubular, lan liya-liyane. Uga bisa ngembangake lan ngasilake varietas khusus lan spesifikasi bahan brazing miturut syarat pelanggan, lan menehi konsultasi teknis, panuntun dhumateng brazing. lan layanan liyane.Merek dagang kadhaptar produk kasebut yaiku "Xinhua".

welding-materials
Welding Materials1-1
Welding Materials1-10
Welding Materials1-3
Welding Materials1-4
Welding Materials1-5
Welding Materials1-6
Welding Materials1-7
Welding Materials1-8
Welding Materials1-9
Welding Materials1-2

Produk kasebut wis diuji dening panguwasa nasional sajrone pirang-pirang taun lan cocog karo standar nasional.Solder perlindungan lingkungan wis diuji dening SGS (standar umum Swiss) utawa CTI (testing China) lan nyukupi syarat arahan perlindungan lingkungan EU.Saiki wis luwih saka 30 set produksi majeng lan peralatan testing, lan kapasitas produksi ana 360 ton kabeh jinis tembaga salaka solder saben taun.Pasar produk nyakup kabeh provinsi lan kutha ing China lan wis diekspor menyang Hong Kong, Taiwan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Serikat lan negara lan wilayah liyane.
Produk kasebut akeh digunakake ing welding logam non-ferrous utawa logam ferrous lan logam sing ora padha ing kulkas lan AC, kulkas, mesin pembeku, kompresor kulkas, peralatan listrik voltase dhuwur, trafo, motor gedhe, peralatan medis, kaca tingal, mesin. manufaktur, manufaktur alat pemotong, aerospace, industri militer lan industri liyane.