Welding Ring
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Welding Ring

  • Copper Phosphorus Silver Welding Ring

    Cincin Las Tembaga Fosfor Perak

    Ring welding tembaga fosfor / 2% ring welding perak / 5% ring welding perak (American Standard Bcup-2 / Bcup-6 / Bcup-7).

  • Cadmium-Free Silver Brazing Alloys

    Paduan Brazing Perak Bebas Kadmium

    Pengisi inti fluks adhedhasar perak dirancang kanthi mandiri dening kita.Panggunaan pengisi inti fluks perak ngolah akeh kaluwihan tinimbang gabungan logam konvensional.Iki digawe kanthi nambahake proporsi bubuk skala tartamtu menyang bahan braze kaya pita, banjur digulung.Amarga macem-macem panjaluk saka lapangan sing beda-beda, set pengisi inti fluks adhedhasar perak menehi pilihan khusus kanggo macem-macem aplikasi;Saben desain nduweni sifat lan karakter tartamtu.Karakter kasebut dipérang dadi kategori ing ngisor iki: likuiditas normal, likuiditas sing apik, ora ana cipratan braze (siklus termal cendhak), pengisi cored wêdakakêna skala sing dimodifikasi boron kanthi proteksi sing dawa digunakake kanggo wektu pemanasan sing luwih dawa.Produk ing wangun belang, kawat lan dering wis kawangun kasedhiya.