Welding Rod
MASA DEPAN TETEP ING KADO.KUALITAS SURVIVAL, PEMBANGUNAN HARMONIS.

Welding Rod

  • Copper Phosphorus Silver Electrode 2% Silve Rod /5% Silve Rod /15% Silve Rod

    Tembaga Fosfor Perak Elektroda 2% Silve Rod / 5% Silve Rod / 15% Silve Rod

    Ngandhut 2% perak, bag-2b padha karo American Standard AWS Bcup-6, standar nasional bcu91pag lan L209.Nduwe fluiditas sing apik lan kapasitas ngisi.Iki digunakake digunakake kanggo brazing tembaga lan wesi tembaga ing AC, kulkas, electromechanical lan industri liyane.Titik lebur 645-790 ° C. Komposisi: Ag: 1.8 ~ 2.2 P: 6.8 ~ 7.2 Cu: residual.

  • Silver Copper Zinc Solder

    Silver Tembaga Seng Solder

    Bag-18bsn ngemot 18% perak.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Nduwe kisaran leleh sing rada dhuwur, kelembaban sing apik lan kinerja ngisi, lan regane irit.Bisa ngelas tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 770-810 ° C.

    Bag-25bsn ngandhut 25% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-37.Iki minangka paduan perak, tembaga, seng lan timah.Titik lebur luwih murah tinimbang hag-25b, sing nambah kemampuan wettability lan ngisi.Weldable tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 680-780 ° C.

    Bag-30b ngemot 30% perak, sing padha karo American Standard AWS bag-20 lan bag30cuzn standar nasional.Iki minangka paduan perak, tembaga lan seng kanthi titik leleh sing rada dhuwur lan ketangguhan sing luwih apik.Bisa braze tembaga, wesi tembaga, baja lan bahan liyane.Titik lebur 677-766 ° C.

  • Silver Copper Zinc Cadmium Solder

    Silver Tembaga Seng Cadmium Solder

    BAg20CuZnCd Isine 20% perak, titik lebur sing sithik, fluiditas sing apik, sambungan brazing sing lancar, lan bisa nyepetake paduan tembaga lan tembaga, baja lan baja tahan karat.Komposisi: Cu: 34 ~ 36, Ag:: 19 ~ 21, Zn: 29 ~ 33, CD: 14 ​​~ 16, Si: Solidus residual 620 ℃, likuidus 730 ℃.

  • Phosphor Copper Flat Bar

    Fosfor Tembaga Flat Bar

    Model: Bcu93p

    AWS: Bcup-2

    Cara pembayaran: letter of credit, transfer kabel.